anissakamalruzaman

anissakamalruzaman

@anissakamalruza

Followers 68
Following 172

Joined on March 21 2014
2014-03-23 01:05:19

Sahabat, Jika ajal menjemputku terlebih dahulu, Maafkan lah segala khilafku, Aku juga insan biasa seperti kamu.

377
71

Aq diam bukan bermakna aq dh x syg kau tpi ap nk tngk sejauh mane permainan kau

1
4
2014-03-05 11:37:15

Abu : “Berapa kau beli phone ni?” Ali : “Kau rasa berapa? Abu : RM 500 Ali : “Salah Abu : “Habis berapa? Ali : “Aku beli satu jelah”

1209
297

Sapa ad wechat.. Id wechat sye Anisakamalruzaman

0
0
2014-02-23 09:38:09

Zaman nenek aku dulu, orang sebenar lagi cantik dari dalam gambar, zaman sekarang, gambar lagi cantik dari tuannya. Hmmm..

1511
409
2014-02-17 08:07:29

Tak mustahil Dulu baju ketat, Kini baju muslimah. Dulu freehair, Kini tudung labuh. Hidayah milik Allah Bagi harapan Bukan kutukan.

219
47
2014-02-15 12:36:36

Aku rindu kau Tapi aku tak luah Aku pendam . Sebab aku tahu Kau tak pernah nak hargai rindu aku . Hmmm :'(

163
36
2014-02-15 04:18:53

Gembira ? Aku pura pura je. Senyum tu ? Haha, aku tipu kau sebenarnya. Kau tak tahu. Dalam hati aku. Satu benda.Yang telah hancur. Hmmmm

260
45
2014-02-14 10:23:50

Sampai hati kau tipu aku ? Untuk kebahagiaan kau . Susah ke nak jujur dekat aku ? Aku bukan marah kalau kau jujur dekat aku . Hmmm :'(

168
27
2014-02-12 12:59:53

Walaupun kini Aku tidak lagi bersama kau Aku yakin Kau akan dapat yang lebih baik Semoga kau bahagia Jaga diri Aku rindu kau sangat-sangat

105
21
2014-03-22 04:52:48

i love the carnival idea so much because you could do a lot of cool shit with that

13
46
2014-02-28 13:29:24

menangislah! kerana dengan menangis, mata kamu akan dicuci semakin jelas melihat hikmah disebalik ujian.

773
142

Hari nie syg dmam lh bby

0
0

Good morning world

0
0
you
2013-11-26 00:43:45

HBY→How Bout You? NTG→Nothing NTKY→Nice To Know You BRB→Be Right Back GTG→Got To Go NVM→Nevermind TC→Takecare TQ→Thank you Dunia Dah Maju--"

2012
454
2014-03-09 12:09:08

Jgn nak syg masa cantik je,bila dah tak cantik kau tinggal.Jgn nak syg masa berduit je,bila takde duit,kau hilang.Nampak sgt kau tak ikhlas.

846
297
2014-03-22 00:08:37

Sayang kan Allah, banyakkan zikir. Sayangkan Nabi, banyakkan selawat. Sayang kan diri? Banyakkan istighfar :)

6
5
2014-03-21 14:54:39

Asal cinta milik Allah Perginya cinta dengan izin Allah Hilangnya cinta atas kehendak Allah Dicintai dan mencintai anugerah dari Allah

133
39

Kawan2 ku gedik belaka

Kawan2 ku gedik belaka http://t.co/Sqhq50zrTR
2014-03-05 09:04:17

Awak tak contact saya, Saya sabar, Awak abaikan saya, Buat saya macam tunggul, Saya tetap sabar, Tapi... Jgn tanya kenapa saya, Berubah.

1045
271
2014-03-20 13:07:24

Sayang ? Hanya untuk awak. Rindu ? Hanya dekat awak. Cinta ? Hanya untuk awak Merajuk ? Hanya dengan awak sayang :)

1087
228
Pah
2014-02-28 15:12:28

CAMERA360 MENGUBAH IKAN KEMBUNG MENJADI SEPERTI EMMA MAEMBONG :3

106
43
2014-03-21 05:30:25

Assalamualaikum & hi people. Salam jumaat for all muslim twitterian :* Have a good holiday, inshaAllah ;)

11
1

Twitter bru

0
0

Boy: Jom couple? Girl: Boleh tapi dengan satu syarat Boy: Sepuluh syarat pun tak apa Girl: Jangan main Dota Boy: Tak jadilah couple

6416
1407